fbpx

Ready to ride the WAVE?

Social media creative

SOCIAL MEDIA CREATIVE M/V/X

 

WAVE Agency is een profesioneel marketingbureau en tevens een fijne groep van sport- en muziekfans die hun marketingexpertise elke dag omzetten in unieke, doelgerichte en creatieve campagnes en verhalen voor hun klanten. Wij denken altijd ‘fan first’ en werken samen met merken, clubs, federaties, atleten en muzikanten aan een relevante fan- én merkbeleving. Of die nu digitaal is, langs de kasseistroken van Parijs-Roubaix of  in een Werchterse wei staat opgesteld, dat maakt ons niet uit. We bedenken de strategie, het concept en staan in voor de uitwerking én productie van onze campagnes. 

Om ons team passionados te versterken zijn we op zoek naar een 
Social Media Creative m/v/x met een meer dan gezonde interesse in sport en muziek

 

Over de job

 Als Social Media Content Creative bij WAVE bedenk en ontwerp je boeiende, unieke social content én formats voor klanten die fans dat tik-tok-keltje extra beleving bezorgen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van content en formats voor verschillende social mediakanalen op basis van actuele social media trends.
 • Je doet dit op basis van (klanten)briefings en interne brainstormsessies waaraan je actief deelneemt.
 • Je bewaakt consequent de huisstijl (logo’s, kleuren, grafiek,…) in de campagnes van klanten, maar ook in onze eigen communicatie.
 • Je geeft concepten visueel vorm en giet voorstellen in een overtuigende professionele klantenpresentatie.
 • Je volgt de productionele uitwerking (video, audio, foto-opnames…) van je concepten nauwgezet op en waakt over de juiste uitvoering ervan.

Over jou

 Je bent een digital native en kent de digitale interesses en behoeftes van de verschillende generaties (X, Y, Z). Je beschikt over een degelijke marketingkennis, combineert dit met je fingerspitzengefühl en kent het social medialandschap als geen ander. Je hebt bovendien de ambitie om uit te blinken in dit vak. Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden en je werkt al even vlot zelfstandig als in teamverband. Verder vormen deadlines en multitasken geen probleem voor jou.

Hoe je de nodige ervaring en expertise in social media-creatie hebt opgebouwd is van ondergeschikt belang, met bureau-ervaring of met de smartphone in de hand, als je je talent kan bewijzen zijn wij fan.

Last but not least muziek, sport en lifestyle maken een groot deel uit van jouw levensstijl.

 

Concrete vaktechnische competenties:

 • Je kent alle social mediakanalen op je duimpje (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, …)
 • Je bent vertrouwd met de grafische Adobe software zoals Illustrator, Photoshop, Premiere, After Effects  (extra troef: je hebt notie van video / foto-productie)
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels (Frans is een plus)


Wat mag je verwachten?

 • Een uitdagende job met heel wat autonomie.
 • Een unieke opportuniteit om je in te werken in de wereld van de sport en de muziek.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en mee te groeien in een jong, creatief en ambitieus bedrijf met vlakke structuur.
 • Een competitief salaris aangevuld met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.
 • Een zo goed als filevrije en makkelijk te bereiken omgeving (ook met het ov) en een aangename
  werkplek aan onze bar.

Geprikkeld en heb je concrete Interesse? Stuur je CV en motivering naar Ilse@wave-agency.com

Let’s meet at the WAVE bar!

We are a big fan of having a chat over a coffee, a gin or beer.

Share This