fbpx
Select Page

Ready to ride the WAVE?

Allround designer

Kort over ons

Het moet gezegd, WAVE zit tot over z’n oren in de muziek- en sportwereld. Elke dag ademen, leven en beleven we sport en muziek, en gaan we samen met merken op zoek naar creatieve manieren om de fanbeleving in deze inspirerende speeltuinen nog te verhogen. Dit doen we met een gezonde dosis lef, veel goesting en vooral zeer veel passie.

 

Kort over jou

Je bent een all-round designer die steeds denkt in concepten. Grafische vormgeving is voor jou eerder een geloof en een reden van bestaan dan een job. Je doet er dan ook alles aan om je in deze kunstvorm een goddelijke status aan te meten, zowel online als offline. Als gediplomeerd sport- en muziekfan sta je voor technisch meesterschap en weet je met welke snaar je welke doelgroep precies kan raken.

 

Functieomschrijving

WAVE is naast passie vooral op zoek naar polyvalentie. Onze projecten zijn dan ook vaak allesomvattend wat maakt dat we op zoek zijn naar een grafische kameleon. Een designer pur sang die naast een logo- en huisstijlontwerp een website kan (helpen) designen, een filmpje kan monteren en animeren, maar zich ook kan houden aan een bestaande grafische identiteit. Iemand die nieuwe grafische en technologische ontwikkelingen eet als ontbijt.

 

Profiel

• Je loopt warm voor vormgeving, trends en creatieve processen. You breath it!

• Je hebt de passie en goesting om jouw creatief talent verder uit te ontwikkelen binnen een professionele omgeving.

• Je hebt als multifunctioneel designer ondertussen de nodige kilometers op de teller.

• Je beheerst zowel on- als offline communicatie.

• Je ademt social media.

• Je dringt snel door tot de kern van de zaak.

• Sport en muziek zijn meer dan een hobby.

• Je hebt de meeste Adobe programma’s vlotjes onder de knie hebt.

• Je bent communicatief en een ploegspeler.

• Deadlines en multitasken vormen geen probleem voor jou.

• Je bent geïnteresseerd in sport, muziek, trends, nieuwe technologie en innovatie.

• Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels.

 

ARE YOU

Male sexual problems USA

WAVE US?

Je bent op zoek naar een uitdagende job in een ever changing sector met alle kansen om jezelf te ontplooien in elke windrichting. Je houdt niet van stilzitten, denkt in oplossingen en hebt zin voor initiatief? Dan zal je je beslist snel thuis voelen in ons dynamisch team en binnenkort in onze gloednieuwe kantoren in de creatieve Cimorné hub te Aalst!

Overtuig ons van je talent, skills en ambitie en stuur ons een mail met je CV, relevante werkervaring en ander overtuigend bewijsmateriaal: lovetowork@wave-agency.com

 

Are you our next
fan lovin’ criminal?

Fill in our fan-survey and we’ll contact you soon

[contact-form-7 id="1336" title="Contact form 1"]
Share This