fbpx
Select Page

WAVE geeft jonge wielrenners een duwtje in de rug

Als expert in sportcommunicatie neemt WAVE Agency twee beloftevolle wielertalenten onder zijn vleugels. Ilan Van Wilder (17) en Brent Van Mulders (17) gaan de geschiedenis in als de eerste poulains van WAVE.

Nee, WAVE Agency is niet van plan om als grote sponsor een nieuw Belgisch wielerteam op te richten. Daarvoor hebben we te veel ontzag voor Lotto Soudal en Quick-Step Floors. Wél wil WAVE zich op kop zetten voor Ilan Van Wilder en Brent Van Mulders, twee jonge wielertalenten uit eigen streek.

Ilan Van Wilder woont in Opwijk en staat bekend als een puncher. Bij de junioren won hij dit jaar de koers van Mazenzele en Nokere Koerse. Op het Belgisch Kampioenschap tijdrijden werd hij tweede na toptalent Remco Evenepoel. Ilan heeft ambitie, maar staat met beide voeten op de grond. Brent Van Mulders komt uit Asse en zit momenteel op de Topsportschool in Gent. Daar leert hij vooral de kneepjes van het vak op de piste. Brent stond dit jaar al op het hoogste schavot in het clubkampioenschap in Vollezele en in Tombroek-Rollegem.

Topsport betekent tegenwoordig veel meer dan alleen maar trainen. Ook communicatie met de fans behoort tot de taken van een topsporter. Met het oog op een mogelijke profcarrière zal WAVE Ilan en Brent begeleiden met hun sociale media. Als de perfecte meesterknecht wil WAVE de twee talenten helpen naar roem en glorie. We stomen hen klaar voor een leven vol hevige supporters, gevaarlijke persmuskieten en bloedmooie bloemenmeisjes.

Om goed te kunnen inschatten welk vlees we in de kuip hebben, schotelde WAVE de nieuwe poulains enkele dilemma’s voor. Smeer de benen en eet nog snel een energy bar: tijd voor een kort spurtje!

 

De piste of tijdrijden?

Ilan: Tijdrijden!

Brent: De piste!

 

Mountainbike of veldrijden?

Ilan: Veldrijden.

Brent: Mountainbike.

 

Sagan Pharmaceutical Steroids of Van Avermaet?

Ilan: Peter Sagan.

Brent: Greg Van Avermaet.

 

De groene trui of de bolletjestrui?

Ilan: Groen!

Brent: Da’s een moeilijke. Ik kies dan de bolletjes, da’s ook schoon.

 

Contador of Nibali?

Ilan: Contador.

Brent: Nibali.

 

Eddy Merckx buena ereccion of Roger de Vlaeminck?

Ilan: Ik ga voor de Roger.

Brent: Ik voor Eddy!

 

Tom Boonen of Philippe Gilbert?

Ilan: Gilbert.

Brent: Boonen.

 

Pasta of frieten?

Ilan: Pasta!

Brent: Frieten…

Share This